Yayıncılığa Giriş Sertifika Programı 27 Nisan’da başlıyor

Nisan 25, 2013

Yayıncılığa Giriş Sertifika Programı 27 Nisan’da başlıyor

Yayıncılık sektörünü a’dan z’ye tanımak isteyenler için hazırlanan ve büyük ilgi gören Yayıncılığa Giriş Sertifika Programı, ikinci kez 27 Nisan’da Bilgi santralistanbul Kampüsü’nde başlıyor.

İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle hazırlanan ve ocak ayında ilki tamamlanan Yayıncılığa Giriş Sertifika Programı güncellendi. 

Eğitmenliğini Sevengül Sönmez’in yaptığı programda yayıncılık sektörü tüm detaylarıyla tanıtılacak. Yayıncılığın alt dalları, yayınevinde bölümler ve çalışma biçimleri, yayıncılıkla ilişkili meslekler, kitap üretim süreci, hukuki konuların, fuarlar ve telif alışverişinin yayıncılıktaki öneminin anlatılacağı derslerin içeriği her hafta konusunda uzmanlaşmış konuklarla zenginleşecek.

Yapı Kredi Yayınları Yayın Koordinatörü Aslıhan Dinç, Avukat Ümit Altaş, Kalem Ajans Kurucusu Nermin Mollaoğlu, Agora Kitaplığı kurucusu Osman Akınhay, Türkiye Yayıncılar Birliği ve Yayıncılar Meslek Birliği Avukatlarından Abdullah Egeli, Çevirmen Emine Ayhan ve Sabri Gürses, Timaş Yayınları Ar-Ge Sorumlusu İhsan Sönmez, Yapı Kredi Yayınları Satış Pazarlama Müdürü Özgür Akın ve Punto Kitap Hizmetleri Dağıtım kurucularından Kenan Kocatürk, programa konuk olarak katılacak. 

8 hafta sürecek olan programın konu başlıkları: 

·         Sektöre Genel Bir Bakış,

·         Kitap Yayıncılığı,

·         Hukuki Konulara Genel Bakış,

·         Yayıncılık Sektörünün Buluşma Noktaları: Fuarlar ve Telif Hakları Alım Satımı,

·         Yayınevlerine Yakın Bakış,

·         Korsan Yayıncılık: Dünyada ve Türkiye’de Durum,

·         Çeviri, Çevirmen, Çevirmen Hakları, İyi Çeviri,

·         Dijital Yayıncılığa Giriş,

·         Yayıncılıkta Pazarlama: Dağıtım, Satış, Tanıtım. 

Ücret: 600 TL (KDV dahil)

Not: BİLGİ mensupları, öğrenci ve mezunlarına % 40 (360 TL), Türkiye Yayıncılar Birliği üyelerine % 30 (420 TL), öğrenci ve öğretmenlere % 20 indirim (480 TL).

İletişim: [email protected] , 0 212 311 72 19

edebiyathaber.net (25 Nisan 2013)

Paylaş:

Yorum yapın