Öykü dergisi ‘Hişt! Hişt!’ 8. sayısıyla yayında

Eylül 24, 2021

Öykü dergisi ‘Hişt! Hişt!’ 8. sayısıyla yayında

Çevrimiçi öykü dergisi ‘Hişt Hişt”in 8. sayısı yayımlandı.

Tanıtım bülteninden:

 “Öykülerle örülü bir dünya” sloganıyla yayın yapan yeni nesil öykü dergisi ‘Hişt! Hişt!’in  sekizinci sayısını yayında.

“Öykülerle örülü bir dünya” sloganıyla Mayıs 2020’den bu yana yayın hayatını sürdüren yeni nesil öykü dergisi ‘Hişt! Hişt!’ sizlerden gelen öyküler arasından en niteliklileri seçerek yayımlamaya devam ediyor.

Salgın, aşı, uzay korsanları!.. Bu sayıda Cem Alptekin El-Tayr Korsanları öyküsüyle Uzay’ın derinliklerine götürüyor okuru. Hicret Birik ise Ceviz Kabuğu ile Anadolu’nun masalsı kapılarını ardına kadar açıyor. Uzun Ayın Kısası bölümünde Abdulbaki Yavuz’un Bir Kaplumbağa ile Tavşan Hikâyesi yayımlanırken Çizik bölümünde Mustafa Saray’dan İlham yer alıyor. Tüm bunların yanı sıra sitede okunmayı bekleyen ve oldukça merak uyandıran fantastik, gerçeküstü, post modern ve daha pek çok türde öykü var.

İçeriklere internet üzerinden ücretsiz ulaşabilir, derginin sosyal medya hesaplarını takip ederek yeni sayılardan ve öykülerden haberdar olabilirsiniz. Ayrıca yazar başvurusu yaparak internet sitesi üzerinden dergiye öyküler eklemek mümkün. Eklenen öyküler, inceleme sonrası uygun görüldüğü takdirde yayın programına alınıyor.

Hişt! Hişt! – Öykü
İnternet Sitesi: https://histhist.com/
Twitter: @histhistcom
Instagram: @histhistcom

edebiyathaber.net (24 Eylül 2021)

Paylaş:

Yorum yapın